Scan Tak Nampak Heartbeat

Assalamualaikum ... Minta aura positif sbb sy risau sangat ? Ikutkan harini dah 9weeks4days , tp scan doc xdapat nak ukur sbb terlalu kecil then heartbeat pun takde lagi ... Ada ke yg mcm sy then bila repeat scan after 2 weeks baru ada heartbeat ???

Scan Tak Nampak Heartbeat
41 Balas

Wsalam... Kawan saya macam awak jugak la... Masa minggu ke 9 doktor tak dapat scan heart beat.... Pastu doktor suruh cuci.... Ya Allah menangis la dia selepas 15 tahun tunggu....kami kata jangan cuci lagi... Selepas 2 minggu lebih kot dia pi scan di swasta.... Alhamdulillah ada degupan jantung siap tunjuk lagi kat kami scan anak dia... Dia kata nasib baik tak cuci....be positif.... Banyakkan berdoa.... Banyakkan zikir... Itu kunci utama ok... Saya doakan bayi awak sihat

1y ago

Mesti sedih sgt msa doc ckp dh kena cuci tu kan .. tp alhmdulillah , kehendak Tuhan .. Macam kes sy ni dlu , repeat scan lagi 12mngu mmg kantung dh makin kcil , janin dah mendap ke bawah , pakar bg tarikh utk cuci tp xsmpat tarikh tu dia kluar sndri .. dlm thun yg sma sy kgguran lagi .. tp doakan sy baik2 shja ya , thun sy mngndg lagi skg baru 15mnggu ...