Scan Tak Nampak Heartbeat

Assalamualaikum ... Minta aura positif sbb sy risau sangat ? Ikutkan harini dah 9weeks4days , tp scan doc xdapat nak ukur sbb terlalu kecil then heartbeat pun takde lagi ... Ada ke yg mcm sy then bila repeat scan after 2 weeks baru ada heartbeat ???

Scan Tak Nampak Heartbeat
41 Balas

wslm... sy tgl 26/11 keguguran sb kes mcm sis,.. kandungan masa tu dah 9 weeks 2days takde heartbeat dn bby kecil sgt. kena bagi 2 week utk repeat scan, seminggu sblm dr tarikh yg doc bagi utk repeat scan, kandungan sy dh jatuh. jika bby kuat, insyallah...