Scan Tak Nampak Heartbeat

Assalamualaikum ... Minta aura positif sbb sy risau sangat ? Ikutkan harini dah 9weeks4days , tp scan doc xdapat nak ukur sbb terlalu kecil then heartbeat pun takde lagi ... Ada ke yg mcm sy then bila repeat scan after 2 weeks baru ada heartbeat ???

Scan Tak Nampak Heartbeat
41 Balas

sy baru pi scan tadi. dh nampak heartbeat kelip2😌 nk dgr doc ckp tggu lgi 3 weeks. Insyaallah awk, lain org lain. cuba tggu lgi 2 mnggu ye.

Saya pun mcm tu jugak dulu, tapi lepas 11 weeks barulah nampak sikit lepas tu dah nk masuk 16 weeks doktor tk scan lagi ☺

4y ago

Sronoknya sis bila sy bca crta2 mcm sy yg bila masuk 11mgu ada jntung , sy dh g scan swsta smlm pun msih sma mcm doc kk ckp ... ukuran bby normal elok mcm usia , tp jntung tu xde nampak ...

Sy mcm awk, bila scan lg 2 minggu pun xde heartbeat.. doc sahkan kandungan x menjadi or nama lain missed miscarriage

Saya 11w baru dapat dengar heartbeat baby. 7w pergi scan, 9w scan pun tak dengar lagi. Punyalah risau

4y ago

Nampak dah janin. Tapi memang tak dengar heart beat apa. 11w tu g scan lagi. Dkt klinik lain pulak. Baru dengar jelas. Lega tak terkata. Awak jangan risau sangat ye. Awal lagi tu

Grossly nampak ok saja ur baby.. InsyaAllah ada heartbeat tu.. machine yg x dapat pick up kot

Sy nak scan 6hb nnt sb aritu scan xnmpk. Nervous nye asik pk mcm2. Semoga ada rezeki . 😭🤲🏻

4y ago

Amin yra. Thank you 🥰🤲🏻

Jgn risau. Nnti 12w mesti da ade heartbeat.. Mungkin period sis x teratur, tu yg jdi mcm tu

sy scan isnin lepas.. ad heartbeat.. kalau ikut apps ni sy dh 7m2h tp scan aritu bru 6m4h..

4y ago

tu lah.. terkejut sy.. sy dgr bnyi jntung dia.. heee.. aamiin.. terima kasih 🤗

sy ank no 2 mcm tu juga berdebar giler menanti 2 weeks tue alhamdulillah akhrY nmpk

4y ago

yea betul dulu ank frst sy cmtu juga ni scan awl x bpa nmpk

sy bru scan td 9week3day. firstime dgr degupan jantung dia bergelinang air mata😢

3y ago

awk sama ngn saya 9week 3dy...smlm bru buat buku pink...scan alhamdulilah dh npk ..tp doc xad buat dgupn jntung pulk.