Scan Tak Nampak Heartbeat

Assalamualaikum ... Minta aura positif sbb sy risau sangat ? Ikutkan harini dah 9weeks4days , tp scan doc xdapat nak ukur sbb terlalu kecil then heartbeat pun takde lagi ... Ada ke yg mcm sy then bila repeat scan after 2 weeks baru ada heartbeat ???

Scan Tak Nampak Heartbeat
41 Balas

Sy 11weeks baru nmpk kantung,janin,heartbeat. Masa 8/9 weeks xnmpk apa2 lgsung.

4y ago

insyaAllah..bykkn bdoa...smoga dpmudahkan 😊

Dh try transvaginal ultrasound? Biasa yg tu lg sensitif dr abdoman untrasound

4y ago

Kat area mana? Kt kl byk tmpt tvs.. Hrtu tvs kt hospital kl je sbb suspect miscarriage.. And mmg miscarriage time tu..

Xdpt nk ukur? 🤔 Saya 7w doc da leh ukur.. Xpe sis.. Cuba la lagi 2mggu

4y ago

InsyaAllah.. Sis jaga mkn minum ye

Sy 8week..tp dlm scan tulis 9week..ada heartbeat

Selalunye cm tu dear .insyallah doa yg baik²

4y ago

in shaa Allah .. Aameen

InsyaAllah ad tu...try scan lg 2w...

4y ago

Allahu 😌 Sis dah ada ank ke ? sy doakan akan ad rezeki buat sis lagi .. Rezeki bby sihat selamat smpai bersalin ...

Sy pon mcm awak .. Rsau plk nk g scan

4y ago

bila awk repeat scan ??

Tenang ya, pikir yg positive ja

4y ago

in shaa Allah sis ☺️ Trima ksih yerr

Cuba lg 2minggu

9w sy dulu mcm ni

4y ago

Sy rase dgr bunyi jantung tu .. xlagi kot.. nampak jantung berdenyut time scan tu inshaallah rase nye.. sy 4 bulan pon bru dpt dgr bunyi jantung