Kencing kotor

Assalamualaikum. Mcm mana nak rawat kencing kotor ye? Sy skrg 37weeks 3 hari. Td nurse call suruh dtg klinik lg esok utk buat ujian UFEME sekali lg. Kali ke-3 dah ni... Mesti result hari tu +ve kencing kotor lg. Stress plk rasa. Dah lah suami xde nak temankan . 😔

28 Balas

saya dulu dlm 38 weeks dh mula kencing kotor. tiga kali buat ujian UFEME. masih juga tersangkut. masuk 38 weeks 4 days terus bersalin. mungkin tu tanda sis nak bersalin.

saya pun kena jua masa akhir2 minggu kandungan... masuk wad minggu ke 40 rupanya time beranak tu baru perasan da kering da taik baby kat dalam perut kite..

Sis sebelum check up kn Jgn minum manis Bnyk minum air putih Sy slalu sangkut ni Tp sbb sy minum manis 😅 Cuba minum barli tanpa gula ya sis

Banyakkan minum air barli kosong sis tanpa gula saya pun selalu kencing kotor masa mengandung minum air barli kosong tanpa gula alhamdulillah hilang .

sama la kencing kotor, padahal air dah banyak minum setiap hari tapi still kotor, nurse pun ada cakap, sblm dtg KK cuba minum air masak banyak².

waalaikummsllm, sis kurgkan minuman&mknn yg bergula. Lg satu sebelum pergi checkup kk minum air kosong dlm 1 liter

1y ago

welcome

Sis minum air bali sis.. Sy hritu mcm tu jgk.. Lps minum air bali lps check alhamdulilah normal smula...

Cuba minum air barli tanpa gula, air kelapa da byk kan minum air masak. Semoga dpt membantu yea.

mnum air kelapa byk2 setiap hri...tampah gula..air kosong pun perlu jga..

saya minum air putih banyak lepastu hari2 kene minum air kelapa