Breast Sakit

Assalamualaikum, masuk hari ni dh 2 bulan saya tak period tapi breast saya sakit nk dekat sebulan lebih. Mula2 ingat preggy tp cek upt negative. Siap dh g jumpa doc scan nk tahu knp x period. Doc kata hormon. Cuma nakkan kepastian sampai bila breast ni akan sakit.. ??Sbb lps scan doc kata kalau still x period setiap kali lps 2 weeks cek upt.. Sehingga lah doc kata lps 3 bln scan balik kalau masih x period. Doc ade bgthu jgk, rahim sy tu nipis. Kalau nk tunggu period xthu sampai bilaaa. Ape ke sape2 penah melalui mcm sy.??

3 Balas

Ovulasi xberlaku lagi. Sebab tu xperiod dan rahim nipis. Boleh je nak tunggu. Tapi kalau dah 3 bulan rahim still nipis better makan ubat turun darah je.