Breast Sakit

Assalamualaikum, masuk hari ni dh 2 bulan saya tak period tapi breast saya sakit nk dekat sebulan lebih. Mula2 ingat preggy tp cek upt negative. Siap dh g jumpa doc scan nk tahu knp x period. Doc kata hormon. Cuma nakkan kepastian sampai bila breast ni akan sakit.. ??Sbb lps scan doc kata kalau still x period setiap kali lps 2 weeks cek upt.. Sehingga lah doc kata lps 3 bln scan balik kalau masih x period. Doc ade bgthu jgk, rahim sy tu nipis. Kalau nk tunggu period xthu sampai bilaaa. Ape ke sape2 penah melalui mcm sy.??

3 Balas

Ovulasi xberlaku lagi. Sebab tu xperiod dan rahim nipis. Boleh je nak tunggu. Tapi kalau dah 3 bulan rahim still nipis better makan ubat turun darah je.

assalamualaikum sis, mntk maaf saya nk tnya. sis mcm mna ? sis pregnant x? sbb situasi saya sma la mcm sis..

2y ago

sy ada pengalaman lebih kurang mcm ni. 3 bulan x dtg period, ada rasa mcm pregnant, tp upt negatif. rahim pun nipis. check pny check ada masalah kt ovari, bengkak sikit. jd sy terima kenyataan mmg masalah hormon, mkn ubat turun darah, lepas tu elok semula cycle. few months lps tu sy pregnant alhamdulillah.

Up