bby second ❤

Assalamualaikum mamy?nak tnya skrg da msuk 9mguu norml ke da scan bby kat pert still blum npk tpi kantung da ada..?

13 Balas

Ikut bdan siss ☺️ sya scan 8w5d dh nmpk bby & kantung .. ada skli heartbeat .. cuma blm bleh dgr ..

Td sy g scan 6 weeks 5 day kantung ada bby xnpk so lagi 2 mggu scan balik hrp2 semua nya okey aminn

Cuba try mggu ke 10. Sepatutnya dah ada baby mggu 8/9 . Dah boleh nampak heartbeart dia

Sya pun begitu 9 minggu 3 hari scan kantung ada tp baby tak nampak

Wa'alaikumussalam. Normal sis.. 😉

Sy haritu 7 minggu.. dah nmpk

Aah sis normal je..

Biasa tuh.. Awal lg

Taktahu

Takthu