Perut mengeras

Assalamualaikum, hi.. Maaf nak tanya.. Saya 1st pregnancy.. Nak tanya, perut kerap mengeras dalam 10 minit sekali.. Itu tanda nak bersalin ke? Tapi saya tak ada rasa sakit.. Cuma semalam ada keluar lendir jernih.. Saya 38 minggu 2 hari..

2 Balas

Waalaikumsalam. Hai. Tu dah kerap sangat. Boleh terus ke hospital segera. Ya tanda nak bersalin contraction akan kerap

2y ago

Sama²

tanda nk bersalin. boleh ke hospital bhgian pac. semoga urusan awak dipermudahkan❤️