Perut Mengeras

Hi nak tanya kalau perut kerap mengeras + sakit sengugut tp x kuat tu tanda2 bersalin ke? Pernah keluar lendir putih telur skali tp sakit sengugut tu dlm 5-6 minit jer pastu hilang.. Baby still aktif bergerak..sy dh nak masuk 38 weeks

3 Balas

kalau sakit macam sengugut tu salah satu tanda nak bersalin dear☺️

2y ago

sy tgh tggu contraction kuat & regular br nk ke hospital..doakan ye☺️

Saya sama mcm sis,sakit senggugut setiap 5minit,pagi hospital air ketuban dah kurang,

2y ago

yeke sis..risau pulak..skrg contraction x regular lg tu x pergi hosp lg

Tinggal sis tunggu hri jerr semoga di permudakan bersalin nanti😇

2y ago

terima kasih ye☺️