Period lewat lebih seminggu

Hi momies..nak tanye kalau period 14 hari apakah tanda2 pregnant ke?sb x pnh lewat sebelum2 ni..pernah cek tp -ve lepas 5 hari x period..takut nak cek lg sebab takut kecewa.🤭simptom skg ni cepat letih,mencungap,breast sensitif,mkn kdg2 selera kdg2 tak..rasa mcm nk mkn yg jenis bukan2..(anak 1st)kalau ada rezeki alhamdulillah..#firstbaby

1 Balas

1-2 minggu lg boleh repeat upt. kalau takda, mungkin hormon berubah/stress. biasa tu kalau terlewat sikit. simptom pregnant pun lebih kurang sama dgn nak period.

1y ago

ok sis...tkasih info..ada rezeki alhamdulillah..🥰