Ibu hamil memerlukan bantuan 🥺

assalamualaikum . maaf lari tajuk , saya sngt² perlukan bantuan skrg . saya tengah mengandung skrg dalam 4 bulan gtu . saya berhenti kerja dari bulan 5 lagi d sebabkan alahan ketika mengandung yg sngt teruk , slps alahan dah okay tgh cari kerja yg bersesuaian tpi sngt payah nak cari lg² dgn keadaan skrg ni . 😥 saya meminta sedikit belas kasihan dari kalian jika dapat membantu . 🙌 ni akaun bank saya : 12100-41-00006459-1 BSN . MINTA MAAF ni ja yg sya dapat buat , sya sngt sngt perlukan pertolongan .. sedikit saja pun tdk mengapa . skrg sya tengah menumpang bilik sewa dgn kawan , sya malu untuk terus mngharapkan dia .. 😭 saya tak menipu . kalau nak wassap sy ni no fon 0199760702 . saya tak tau nak minta pertolongan dri siapa lg dgn keadaan skrg . 🥺 Kalau ada sesiapa tau d mna tempat yg bole sy memohon pertolongan skrg ble juga bgtau sy terus . Terima kasih

2 Balas

semoga Allah permudahkan segala urusan sis sekeluarga. amin ya rabb.

amin