Cari kawan

Hai mama semua 😅 hm sesiapa yg ada group wsp untuk pertanyaan ttng kehamilan atau mau kongsi apa apa ka .. boleh sy join sekali ? Sy sngt perlukan sokongan skrg .. skrg tgh mngandung ank pertama dlm 10 mnggu gtu .. keluarga jauh .. kwn pn tiada yg memahami .. kdg rsa give up .. ni no wsp sy 0199760702 .. klu ada tlg msukkn sy skali ya 😁 tq

3 Balas

boleh msuk group ni ya...smoga bermanfaat https://chat.whatsapp.com/Fq0jvWWr8Rj1uFp2Yz4Nod

Hye boleh cari kt telegram jugak

hi da dpt grup?

3y ago

sama2