Pregnant lagi mungkin?

Assalamualaikum.. Lama dah tak aktif dlm apps ni sbb busy dgn anak kecik 🤣 anak baru 1y1m tapi smlm saje2 laa buat test pregnancy sbb baru lewat period sehari. Mcm sebelum2 ni kalau lewat seminggu pun, still negatif dan period. Kali ni naik 2 line 😂 mmg plan nak tambah lagi tapi yelah Allah belum nak bagi lagi. Smlm bila test, laju pulak naik 2 line. Pekat pulak tu.. Kalau betul preggy, alhamdulillah.. Risau jgk musim2 covid skrg ni kan 😅 Cuma nak tanya, boleh ke bf anak time preggy ni? Susu akan drop tak? Sbb dia nmg fully bf, tak pernah suka susu formula 😅

Pregnant lagi mungkin?
2 Balas

hi mummy, tahniah💕 sy pernah baca buku agama. mnyusu anak semasa preggy tak digalakkan dikira susu rosak tak elok utk anak. sy share yea. sbgai infromasi kita bersama☺️

2y ago

Start je sy preggy smpai dah masuk 7 bulan ni susu drop terus, anak just nyonyot puting je bila nak tido 😅