8 Hari Lewat Period. Ujian Kehamilan Negatif

Dah 8 hari lewat period tp still bila buat test urine masih negatif. Seminggu sebelum due period ada spotting warna coklat dlm 2 hari mcm tu.. Mmg sikit je.. Line blur pun tiada. Ada sesiapa yg ada pengalaman mcm sy tak??

2 Balas

sy pernah mcm ni..lpas sminggu limpas waktu subur ada spotting wrna coklat pudar dlm 2 hri gitu and hri ke 3 kluar spotting drh wrna coklat gelap pula tp tak bnyak hanya 2 titik gitu..lepastu 13 hari limpas period,ada cek upt tpii -ve..skali hari ke 14 period pula..hmm..

Pernah macam ni. Lewat 4 hari.. Tp kalau sis x pasti kenapa, better jumpa doc. Doc boleh scan terus.. Semoga berhasil sis 😊

4y ago

Sis mcm neh adakah simptom hamil?