Baby 3 bulan susah nak tidur

Assalamualaikum kenapa ye baby 3 bulan lebih meragam nak tidur waktu siang....padahal mata da ngantuk...da bagi susu..da letak dlm swing...selagi ta mengamuk nangis selagi tu ta nk tidur...kalau malam lena baby tidur...bangun nak susu je lepas tu tidur balik...

1 Balas

Overtired sis, kadang sebab beralih bulan pun iya jugak.

8mo ago

Sama sis. Ank saya 3 bulan 10 hari taknk tido siang. Tapi mata ngantuk. Nk mengamok nangis dulu baru nk tido. Tu pon tido 30min je pastu bgn semula. Mlm okay je