6hb3 2020

assalamualaikum kawan-kawan, alhamdulillah saya dah selamat bersalin 6hb3 2020 ari tu.. due date saya sepatutnye 19hb3.. pagi 6hb3 tu sy nak bgn pergi kerja, tgk dh kuar darah.. kul 9.30 saya pg hospital, doc check bukaan dah 4cm.. kul 11.30 masuk laboor room.. tepat kul 2.04pm selamat bersalin.. saya doakan kawan2 yang tengah due nak bersalin atau tgh mengandung, semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanye... terima kasih jgk utk apps ni byk membantu saya mencari info semasa mengadung..

6hb3 2020
37 Balas

Alhamdulillah tahniah sis. Moga baby & mommy berada dalam sihat sejahtera selalu. Aaaamiinnn. 🤗😘😍

Thniah sis,💖💖💖doakan sy cpt² bersalin .due dh dkt contraction xde rse ap² LG😂

4y ago

insyallah semoga dipermudahkan urusan awak.. banyakkan berjalan...

Alhamdulillah..selamat berpantang puan..InsyaAllah due date saya 5.6..doakn ea..❤️😊

4y ago

terima kasih... semoga dpt bersalin normal dan ibu n anak semua sihat...

Waalaikumussalam, Alhamdulillah, tahniah sis 💕.. Selamat berpantang 🤗

tahniah ibu selamat berpantang comel sangat bb... girl or boy..ibu?

4y ago

thank you.. alhamdulillah baby gurl..

Waalaikumussalam, alhamdulillah, tahniah dan selamat berpantang 👶

Alhamdulillah.. Tahniah sis. Selamat berpantang. Jaga diri 😘

Alhamdulillah..tahniah sis...doakan saya jugak ye dipermudahkn

4y ago

Terima kasih jugak sis😘

Kak masa masuk labor room itu husband boleh teman kita tak?

4y ago

😭😭 Semoga ini virus before raya sudah tak ada lagi.

Alhamdulillah tahniah sis, doakan sy juga lepas ni🥰

4y ago

terima kasih.. semoga awak dipermudahkan segala urusan...