Baby songsang

Assalamualaikum kandungan saya dah 27week tapi doktor Kate baby songsang normal ke selalu berapa week kepala baby turun ke bawah .. terima kasih

2 Balas

waalaikumussalam..sama Saya pun scan 28w haritu bby breech sekarang da 30w pun maseh breech.Ikutkan selalu 28w da turun bawah tapi saya tanya doc haritu doc cakap normal n doc bagi tempoh 32w untuk bby pusing sendiri..Harap2 bby pusinglaa masa scan 32w nanti..Sama2 laa kita doakan bby kita berpusing ye sis..

3y ago

alhamdulillah..Harap Saya pun macamnie jugaa..Doakan Saya ye..Tahniah sis.selamat berpantang 🥰

Banyakkan buat position sujud/menonggeng lama2. Awal lagi 27w tu. Baby still berpusing2