confused

Assalamualaikum ibu2..tdi ada appointment dgn nurse ttp nurse yg urus sy selalu tiada..so jumpa nurse lain la..sy dah masuk 28 week 4days tapi nurse tdi tu tak mention pasal suruh kira pergerakan baby..so mcm mna ya..apa patut sy buat kira atau tak perlu??

1 Balas

Biasa kira start 28w, tp kalau ikut pakar 32w baru kira.hmm.hari tu warded 29w sbb x cukup gerak pastu pakar bgtau cmtu.lepas tu kena discharge.so rasanya next appoinment bru nurse suruh kot.