Kira Pergerakan Baby

Hi..ad ka sini mommy yg dah 29 week tpi still blum nurse suru kira pergerakan baby??minggu lalu jumpa nurse msa tu 29 week tpi blum lgi d suru kira pergerakan baby,minggu ni dah msuk 30 week...ad ka yg mcm sya??walaupun nurse blum suru kira,sya start kira sndiri dah utk pantau walaupun sya xtick dlm buku...?

2 Balas

Hmm pelik jgk puan. Masa sy trimester kedua lg, doktor n nurse da set appointment siap2 spya semasa sy 28w, sy dtg klinik utk blaja kira benda tu. Puan kena hubungi mereka. Bagus tindakan puan utk alert dgn pergerakan baby.

4y ago

Ok puan. 😁 Take care.

Sis kira lh personally, sy msuk je 28w dh start kira sndri. Apptnmt kk pn lmbt, dh nk hbis 29w bru pi kk n nurse ajarkn.

4y ago

Mungkin nurse tmpat sya ni lupa nak ajar😅