Kiraan tendangan

Hi. Sy dah nak masuk 29 weeks. Tapi nurse belum suruh kira tendangan baby lagi. Kira lambat ke tu? Sbb bila baca selalu nya org kira 28 weeks. Terima kasih. Harap ada yg sudi me jawab. #1stimemom #pleasehelp #pregnancy #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Masa check up takde try tanya nurse? Biasanya nurse lupa tuu

2y ago

Esok sy check up sy tanya kak. Sy sendiri pun terlupa haritu sbb kelam kabut sikit. Sbb tgah check up nadi pula laju sbb tu tak sempat nak tnya. Terus refer Dr. 😅 Harap tak lambat lagi la.