Kuat makan😢😢😢😢

Assalamualaikum ibu2 yng dirahmati Allah. Tolong bgi nasihat kat saya...sy pregnant 24 minggu... Tp sy selera sngt makan.. . Mlm lpas magrib dah mkn.. Kul 10 lbh.. Jdi rasa nk mkan balik.... Buat lah maggi..tp xlapar pom . Tp nak makan..ada ke experience macm sy 😭😭😭.. Takut tolong!!!

1 Balas

waalaikumussalam..sama Saya sekarang pun macamtuu..Berat badan pun naik mendadak daa..Doc pesan kena kawal jugaa sebab xbaik untuk kandungan

3y ago

nup..nak masuk ketiga daa 😊.Tapi first time ad masalah beratbadan time pregnant..Before this xpernah 🤣