Makan maggi

Assalamualaikum..sy nak tanya..saya baru shj msuk trimister 2..tekak rasa nak makan maggi kari tp yg dalam cup tu...boleh ke???

3 Balas

blh.. hrtu sy dlm sbulan ada la 2 3 kli mkn 🤭 .. terliur sngt... alhamdulillah bby ok2 jee.. jgn mkn sllu

2y ago

alhamdulillah...ok tq sis ats info .bkn apa .mmg tk thulah cmne nk ckp .tringin sgt nk mkn maggi cup..puas thn,,tp asyk dok tgk org mkn je

Makan ja sis😆😆sy bedal saja tp tdk la selalu

2y ago

ok sis..tenkiu🥰🥰🥰...dpt skli pon jdi lah .

boleh je sekali sekala

2y ago

haha biasa la tu. saya sebulan sekali makan je maggi. baby dah keluar ni elok je sihat 😆