Mengandung 3bulan

Selera makan xmenentu..klu makan yg berbau kuat aje xblh nk mkn..klu mlm pulak klu mkn lewat aje dh xblh nk mkan dh...tp perut nye asa lapar tp xthu nk mkn ape klu mlm..

2 Balas

Sy masa preggy 3 bulan, mkn sikit jer da rasa nak muntah, but as long isi perut and keep it frequent. Now dah 18 weeks. Mkn mcm tak pandai kenyang. Hahaha. Semua org megandung berbeza sis. Lets explore. Have fun and take care! 😘

Makan lah walau sedikit..jgn biar perut kosong...nanti perut masuk angin dan baby xdpt nutrisi yg cukup...