Perlu ka induce ?

Assalamualaikum ibu2, sy skrg Alhamdulillah dan 38 minggu 3 hari. Pg td baru warded sbb baby kurang gerak dan perut mengeras. Dr bg option nk pantau dulu atau induce labour terus. Sy ada gdm on diet, 24 ni mmg kena serah diri dah. Sy ingat nk pilih induce terus sbb dah alang2 warded. Tapi ramai ckp induce sakit sangat dari normal 🥹

4 Balas

Induce OK je jgn risau. Sakit tp bukaan jln lju.. Tp. Tu sy. Mudahan sis dpmudahkan