Gerak baby

Kalau kita rasa baby gerak kt bawah perut. Adakah kepala baby dh kt laluan bawah ? Sebelum ni, rasa gerakan tepi perut je. Harini dh mula rasa gerakan dia mcm denyut bawah perut. Rasa nk terkencing dibuatnya 😂 baru masuk 8month #ingintahu #firstmom

2 Balas

Hi. I masa awal preggy baby position was transverse tapi lepas 28 weeks dia kepala kat bawah. So far yang i tahu if kepala kat bawah, you boleh rasa kicks kat ribs area or under breast. Duduk je akan rasa kuat baby kicks. Apa pun, masa scan doc akan update position baby selalunya.

ha'a. nanti akan terasa berat sangat dkt area perut