cara spya bby xtsedak bila menyusu

Assalamualaikum ibu2 smua...saya nak minta pendapat ibu2 ..mcm mna cara spya bby xtsedak bila menyusu breast sblah kanan..saya mmg bgi bby menyusu dua2 breast tpi klu setiap kali saya bgi menyusu breast sblah kanan dia akan tbatuk tsedak...saya smp tkot nak bgi menyusu sblah kanan...

1 Balas

Bole pam dlu bfore offer ke anak. Atau gune cara gunting mase nyusu. Boleh tgk dlm buku pink xsilap ade share. Atau google

5y ago

Same2 😄