mohon pndapat ibu smua

Assalamualaikum ibu2 smua,ada x ibu2 mnglmi situasi mcm saya...bru hari ni breast sblah kiri saya sakit masa anak menyusu...breast xbengkak...kalau anak xmenyusu pun sakit rasa xselesa...breast xda benjolan..

2 Balas

Sy pn mcm sis rse mcm skit mcm renjatan Karen kan..lebih kurang laaa x tw no xplain cm ne...tp tu pekare biasa sis...stiap org lain2..yg penting ank nk nyusu...tu pemprosesan susu sdg bejalan..

Bengkak susu tu sis , susu terlalu bnykk anak hisap tak hbs

5y ago

Tpi breast xpnuh sis..lembik je...