bf

assalamualaikum..nk mntk pendapat normal ke if breast kita besar sblah sb baby susu sbelah saja jd yg sblah lg tu jd mengecil..mcm mna nk bg sama saiz ye..mntk pendapat ibu2..

2 Balas

Sama mcm sy sis..mula2 lahir baby sy lg suka hisap sblah kanan sbb yg kiri puting tenggelam sikit..dlm 2 minggu jgk..sampai skrang jd bsar sebelah wlaupun baby dah boleh terima dua2 belah..

4y ago

kan..ad jgk bagi try sblah bila menyusu tp dia tolak xmau plak

Kene bagi selang seli la...tkot nnti bengkak susu

4y ago

tu la risau jgk..tq sis 😊