Scan usia baby

Assalamualaikum ibu2 semua.. Sy last period 24/6, lepas tu bulan 8 sy cek double line.. terus g klinik untuk dpatkan ubat.. kes sbb tahun lepas pnah gugur. N harini sy ada g scan untuk tentukan usia baby, untuk buat buku pink, tp malamgnya xnmpk lg kantung.. kosong.. dah buat scan dr bawah pun still x nampak.. So sy g beli clear blue digital untuk confirmkan usia baby.. Ada x ibu2 yg pengalaman cmni? Sepatutnya next scan sy kena g bila ye? Ohhh, period sy x teratur ye.. n doc ada ckp suruh scan jumaat ni, n klu still kosong terus refer hospital 🥹 So apa pandangan ibu2 semua? Nak g jumaat ni scan or tggu hujung bulan? Xde pendarahan xde sakit.. cuma yg ada simpton2 awal kehamilan je 🌸 Sy sertakan gambar upt.. sy harap sgt2 pandangan ibu2 yg menyenangkan dan membantu sy 🥹 tq

Scan usia baby
11 Balas

masih awal sbb tu scan xnmpk. jika ikut clearblue skrg dlm 5mgg. tgg lg sebulan akn nmpk janin