Nak cuci atau x?

Hai sy nak tanya. Sy bleeding tp xde keluar pe2 cuma darah.. tadi g klinik scan tp xde bunyi jantung.. ahad tadi scan ada bnyi.. doc bagi surat refer ke hospital utk cuci n cek di hspital.. sy prgnant baru 8w lbih.. ada peluang lagi ke baby sy? Atau mmg da xde harapan 🥺 boleh bg pandangan n pendapat x? Sy kena g cuci atau tunggu lg 2w??ada sesape yg pernah jadi gini x??#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

saya 9week ada bleeding jgk mcm ada lendir² gitu...g scan td macam ada dalam kantung tapi tak de lagi degupan jantung .doc cakap maybe masih awal biasa dlm 12 week baru boleh cek jantung

2y ago

Sy ahad lepas da g cek jantung mmg dgr jantung.. harini xdgr da 😭😭😭