31week4day

Assalamualaikum ibu2 semua🥰moga sihat2 semua..Hai ibu2..ada tak macam saya skrg ni.sbelum scan,suami asyik mimpi bby kita bby girl.lpas tu kita g klinik scan 2d.Dktor ckp mmg bby girl.Rsa hati mmg gmbira sgt2.Sbb mmg nk bby girl.Tp msh x puas hati juga.sbb rmai yg prnah scan,scan nmpk bby girl,skli kluar bby boy.hurmm..tp mlm tdi pun kita sndri mimpi mlahirkn bby girl🥰.msuk 33w nnti,nk scan lg.sbb brg pun dh bli pink2🤭☺️.skrg ni saya 31w4d..

1 Balas

Waalaikumussalam mommy, macam saya sendiri experience sebaliknya. Suami mimpi baby girl, tapi lahir baby boy 🤭 Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye mommy. Aamiin 🤲🏻😊💕 #TAPsupermoms #TAPactiveusers