Sesiapa yg pernah ada pengalaman bby girl boleh bantu saya ?

Betul ke kalau scan mcm ni menunjukkan bby tu bby girl ? Saya dh buat scan bru sekali shja yg details scan.. saya mmg suka sgt dpt girl tp tkut berharap lebih.. ni pun belum beli brg bby lg .. maaf yaa kalau saya tnya mcm ni .. nak minta pertolongan ibu2 yg pernah dpt scan mcm saya.? tq

Sesiapa yg pernah ada pengalaman bby girl boleh bantu saya ?
1 Balas

Nmpk mmg mcm girl sbb ade 3 line tu.

4y ago

Ouh terima kasih ya😊