keluar flek coklat

Salam mamy² siapa sini pernah keluar flek coklat saat hamil kandungan saya sudah masuk 3bulan jadi ada keluar darah coklat sikit saya sudah prgi hospital doktor cakap baby ok dan alhamdulilah sihat juga cuma disuruh banyak rehat dan doktor ada bagi ubat kasih kuat rahim 2hari jak keluar darah coklat sekarang tiada sudah perlu kah saya makan lagi ubat yg kasih kuat rahim tu sampai abis terima kasih mamy² yg sudi jawab ?

5 Balas

normal sis. sy pun mcm tu juga. kekadang sbb keputihan.

5y ago

lama juga. haah saya g klinik sbb risau. g klinik swasta dulu bagitahu doc. then buat scan. tp kalau baby ,rahim ,air ketuban semua okay tak perlu risau. kalau rasa sakit and bleeding terus g hosp.! tp time flek coklat tu keluar takde rasa sakit apa2. mcm keputihan .

boleh tanya mcm mna cara nak makan duphaston ya?

Makan je sis.. Utk kuatkan rahim.

5y ago

Ok sis terima kasih info nya sis

Makan sampai habis sis.

5y ago

Ok sis terima kasih jwb pertanyaan saya

tanya doktor

5y ago

jadi ikut arahan doktor lah