Help me☹️

Assalamualaikum, hi ibu2 semua. Sy nak tanya, sy pregnant 13w. Kenapa perut rasa mcm beranginn je, mcm pedih. Mcm tak makan ap langsung tapi sy dah makan. And kalau sy makan gaviscon boleh ke? Hari2 mcm ni. Nak tido pn tak boleh sgt.

1 Balas

mcm sy ritu doc suh mkn gaviscon..blh je puan jika nk mkn gaviscon. puan try mkn dlm kuantiti sikit tp kerap in shaa Allah blh elak rs pedih ulu hati n xselesa #tapxbisou