pisang goreng

hi ibu2 sekalian, ada tak geng mcm sy hari2 nak makan pisang goreng 🤣 kalau xmakan mcm xkena je hidup ni. sy firstmom, 20w 🤗

5 Balas

sy selalu duk minum air sarsi yg bancuh sendri tu. kalau x minum sehari rasa ad yg kurang je hari tu 😌😌😌

1y ago

mcm2 ragam kan 🤭🤭

sy hri hari nk aiskrim.hahahahahah. risau betol kalau tersangkut gdm . skrg tgh cuba kawal.diri hahahaha

1y ago

aiskrim pun sama kite jgak, nk manis2 je kan 🤭🤭

huhuhu...same ngan sy..klau x dpt seari menari2 pisang goreng dpn mate ni 😂..sy pun 20 w

1y ago

ada geng 🤭🤭

Saya hari2 nak nasi lemak telur rebus. Lauk lain tak nak 🤣

1y ago

hahaha ade je perangai kan🤣🤣

sy pun mcm tu.. nk jgk mkn yg berasaskn pisang..

1y ago

ha betoii tu.. janji pisang..