kulit kepala berkerak

Assalamualaikum ibu2 sekalian. Saya nk tnya tp sblm tu maaf kalau gmbr tu agak sensitif sikit. Saya nk tnya, mcmne nk hilang kan kerak2 kt kulit kepala tu ye? Makin hari mcm makin bnyk pulak. Ade pape cadangan?? Sedih sgt bila tgok kepala anak mcmtu

kulit kepala berkerak
18 Balas

Saya tak tau nak cadangkan apa cuma time anak saya,makcik saya dia ikut mothercare so dia la uruskan semua pasal anak saya,dia sapulan dengan limau purut,so memang tanggal kerak kerak tu. Just bg tahu je taoi nak suruh cuba tu takut la tak berani..

4y ago

pedihnya tu kak letak limau dekat tempat macam tu. harap baby okay la.