Cara rawat kulit bayi 2bulan

Hai mom2 yg ada disini,nk tnya apa sesuai utk rawat kulit sperti ini? Dan kulit kepala pun kluar kerak2 mcm kelemumur

Cara rawat kulit bayi 2bulan
4 Balas

masa mandi awak shampoo kepala baby. kemudian massage secara slow2. sy boh myk dn massage mcm xjd. shampoo je jadi. baby sy pon masa dr lahir smpi 2m ada kerak tu awak. ruam pns tu sy pkai snow white cream awak. alhamdulillah okay. boleh juga pakai cetapill. ataupon sabun mandi ni. ini doctor dkt klinik bg. sebab baby jadi ruam pastu kulit bila pgg kasar sgt awak.

12mo ago

sama la mcm anak 2nd sy. cuba sabun ni awak. sy mmg dpt sbun ni dr klinik. habis sy beli dkt shoppe ja. murah sikit dr klinik. kulit anak sy okay dh awak. kalau x pgg mmg boleh rasa kasar tu

anak saya pun mse 1@2 bulan mcam tu kepala naik mcam brkerak2 jgak lpas tu bwak prgi klinik doc ckap eczema pstu saya bt air dgn ustaz utk mndikn baby alhamdulillah skrang dh kurang kerak tu..dkat pipi baby lpas baby mnum susu saya slalu lap..alhamdulillah skrang dah licin pipi baby

da bwk peg klinik? sye hri tu anak jd ruam2 kt leher n tlinge, gne ubt kk x ok.. last2 peg klinik pakar bru elok..

12mo ago

dh pergi, ok tq info nnti bawa pi klinik pakar kanak2 plak .. emm risau lah

saya guna produk ini. Alhamdulillah membantu masalah bayi saya. boleh sapu satu badan.