kulit kepala berkerak

Assalamualaikum ibu2 sekalian. Saya nk tnya tp sblm tu maaf kalau gmbr tu agak sensitif sikit. Saya nk tnya, mcmne nk hilang kan kerak2 kt kulit kepala tu ye? Makin hari mcm makin bnyk pulak. Ade pape cadangan?? Sedih sgt bila tgok kepala anak mcmtu

kulit kepala berkerak
18 Balas

Bubuh minyak rambut baby , then dah kembang tuh sikat guna berus baby . Lama lama akan hilang sendiri macam baby saya

Boh minyak rambut baby byk pn xpe...nmpak da kembang sikat slow2 kluakan keping2 tu...

Letak minyak kelapa dara pas tu sikat kan kepala baby guna berus baby yg lembut tu.

sy xde pape cadangan..tp sy doakn semoga baby cepat sembuh..

Sis jumpa doktor ya..kesiannyaa..Moga baby cepat sembuh

Jumpa doc sis , siannyeee baby.. moga cpt elok yeee..

Apu..sya pula yang risau..sis bawa jumpa doktor..

semoga cepat sembuh yer anak..