Contraction

Assalamualaikum ibu2 sekalian. Saya nak tanya pengalaman sakit contraction yg ibu2 alami & apa zikir, tips yang ibu2 amalkan masa sakit contraction? Saya nak tau sebab belum ada pengalaman, insyaallah Mac 2020 due saya. Macam hari ini, saya kena cirit. So sakit memulas perut tu sampai berpeluh2 menahan sakit. Sakit contraction boleh dikatakan sakit perut memulas tapi lebih kuat ye? Terima kasih ibu2 sudi share.☺️

1 Balas

wsalam. amalkan doa nabi yunus. insyaallah dimudahkan. sakit memang sakit tp jgn fikir sgt. fikir nak jumpa baby dah lepas ni 😍

4y ago

Insyaallah. Doakan sy ye🙈