Pendarahan lepas detail scan 20minggu

Assalamualaikum ibu2 , saya baru je balik dari buat detail scan pagi tadi . Doctor ckp baby semua okay . Air ketuban semua cantik . Jantung heartbeat pun okay . Tapi tetiba malam ni ada pendarahan fresh blood tapi tak banyak . And perut tak sakit . Saya nak mintak pendapat patut ke saya pergi hospital ?

2 Balas

Kandungan 5bulan masih berisiko untuk threatened miscarriage, saya 20w pon ada keluar darah, terus pergi emergency