Pendarahan lepas detail scan 20minggu

Assalamualaikum ibu2 , saya baru je balik dari buat detail scan pagi tadi . Doctor ckp baby semua okay . Air ketuban semua cantik . Jantung heartbeat pun okay . Tapi tetiba malam ni ada pendarahan fresh blood tapi tak banyak . And perut tak sakit . Saya nak mintak pendapat patut ke saya pergi hospital ?

2 Balas

kan doctor dgn nurse ade pesan kalau ade bleeding x kira la spotting sikit ke fresh blood ke pinkish ke terus pegi emergency. capai buku pink bwk pi emergency terus. bleeding boleh jadi salah satu ancaman keguguran ya. biar doctor check dlu.

Kandungan 5bulan masih berisiko untuk threatened miscarriage, saya 20w pon ada keluar darah, terus pergi emergency