Air ketuban kurang

Hai mommies..nak tanya..ada tak disini bila detail scan doktor cakap air ketuban kurang dan membuatkan susha nak detail scan tapi doktor teruskan juga sehingga doktor jumpa jantung baby ada problem walaupun kabur2 katanya so doktor akan review lepas 4minggu lagi..ada tak pengalaman ibu2 yang okey je sampai bersalin? Selama ni air ketuban sy okey je setiap kali scan..sya scan detail ni masa 23week

1 Balas

hai mommy. so sorry saya tak pernah ada pengalaman kurang air ketuban tapi hasil carian di tAp,maybe mommy boleh cuba petua daripada artikel ni https://my.theasianparent.com/cara-menambah-air-ketuban/web-view?utm_source=search&utm_medium=app