Scan Di Klinik Swasta

Assalamualaikum ibu2, nak tahu kalau scan ultrasound dekat klinik swasta berapa ya? Sy nak gi KK, tapi sy ni susah nak dpt cuti. Duit plak x byk, so berkira2 plak.

20 Balas

Depands lah nak buat scan apa ya. Nak tgk perkembangan blnn selalu dlm rm45-rm90 kalau detail scan ada yg rm100-rm250 lepas tu ada 3D,4D, 5Dscan lah harga semuanya berbeza. Better call clinic tu untuk check harga sblm dtg. Diorang ok je☺️