36w3d

Assalamualaikum ibu2.. Mohon doakan sy dipermudahkan urusan.. 36w3d kne tahan wad.. Bukaan 2cm tpi xde sakit or tnda lain just baby kuat mngeras..baby masih xckup bulan..

36w3d
2 Balas

Semoga dipermudhkn... Sy ank frist lhir 36w 4d tp da pecah air ketubn dan smpai hospital dah 4cm tp tkde rezeki norml.... ctg bby tk bgus setelh 8jam.. Doc sarankn czer risiko lg satu sy tibe bp naik tinggi.... Urm.. Yg no2 ni da 36w 4d tp tkde tnda lgi..... Alhamdulillah ...pjok bby suh kua 37w.... Klo dia kua 37w dia dgr la tu... Hihihi...

Eh mcm kes sy hari tu..g checkup, tetiba kne tahan wad sbb baby mengeras dan bukΓ an 2cm..penat bgtau doktor sy tak sakit..doktor pantau 2 hari..mintak balik, slps 6hari balik rumah...tetiba sakit perut bila dh ke hosp bukaan dh 8cm..alhamdulillah selamat bsalin dlm masa 10min.