Admit wad 39w due 6/4

Assalamualaikum semua, mintak jasa baik semua doakan saya nur hanis shahirah bt azmi dipermudahkan urusan untuk bersalin tanpa induce ya 😭 perut mengeras semalam, pagi tadi pergi pac cek bukaan 2cm ketuban leaking border line 9.. klw bukaan masih sama kena induce 😭😭😭 doakan saya selamat melahirkan baby sulung saya dan doakan kesihatan saya dan baby ye 😭🤲🏻 #firstbaby #firstmom

Admit wad 39w due 6/4
22 Balas

saya 39w1d harini.. haritu perut mengeras, cek bukaan ada 2cm.. doc suruh balik dulu... ni dah turun darah&lendir tp belum contraction kuat.. saya tunggu contraction kuat baru pegi hosp..

sabar jangan takut tau, kuatkan diri awak. sy doakan semoga urusan awak dipermudahkan x sakit lama2. Allah bantu awak sampai selamat melahirkan anak nanti. amiinn ya Allahh

Semoga Allah permudahkan Puan untuk bersalin hingga ke urusan akhir. Inshaa Allah, Amin Yarabbal a’lamin. Keep strong Puan. 💪🏽

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis. saya 38 minggu 3 hari tunggu masa ja ni baby nak keluar. harap boleh bersalin normal #firstbaby

Semoga dipermudahkan sgala urusan bersalin sis..doakan sy jugak ye mommy2 smua..due date 28hb ni..aaminn

smga di permudah kn dn di lancar kn doa kn sya jgk 3hb ni kena serah diri jgk🥲

moga dipermudahkan urusan sis bersalin...aminnn...sye pun tgh mnunggu tanda2...skrg da 37w..

Sy pun 39 minggu 1 hari due 7/4 tapi belum ada tanda2 lg risauu🥺🥺🥺

1y ago

Amin amin semoga dipermudahkan yea

amin .. semoga dipermudahkan urusan sis .. semoga semuanya baik2 saja

wassalam..Amin 🤲 semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua.