Doakan sy dan baby

Ada x ibu2 yang sakit mcm sy Mase mengadung..gdm,darah tinggi, protein dlm air kencing..sy asyik masuk wad keluar wad je.mungkin kena bersalin 34minggu.. Doakan sy semoga dipermudahkan segala urusan #bantusharing #firstbaby

5 Balas

saya pon ada gdm baru 30 minggu... memang susah nak kawal kencing manis ni... kene kuat jugak ulang alik pergi kk dan hospital..memang stress sentiase kalau tengok bacaan gule

Sma ni.. Sy pn ada mslh drh tingi & kcing mnis..mmg sminggu skli checkup kt klinik..kt hsptl 2 bln sekali jumpa pakar.. huhu..smoga kita smua dipermudhkn..

saya juga,ade mslh..sye cervical incompetence..skrg bed rest di rumah..xle rnyah..kne byk kn bring shje..doakn sye n bby juga ya..skrg 26weeks..

Saya doakan semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Sy pn.. Darah tinggi, nadi laju Dan hb low.. Mmg sllu rase down jugk tp kna kuat bertahan demi baby..