Blood clogged

Assalamualaikum ibu, saya nak tanya. semalam saya keluar darah hampir penuh seluar dalam dan ada ketulan, dalam masa yang sama saya sakit perut seperti sengugut. jadi saya terus ke emergency. Doktor check hanyalah blood clogged (darah kotor) Doktor tak ada bagi ubat apa apa , nurse kata rehat kan diri, jangan buat kerja berat. Pagi ni, saya tengok ada lendir darah seperti keputihan campur darah. Tapi darah dekat pad saya menjadi setitik. Normal ke atau ada pandangan lain yang saya perlu buat?

1 Balas

waalaikummussalam, puan tengah mengandung atau dalam pantang?

2y ago

saya nasihatkan puan untuk segera pergi check kerana ia tidak normal.