Pregnant 7 minggu, bleeding dah 3 hari.

Saya preggy 7 minggu, kemarin bleeding nonstop tapi sikit everytime tekap tisu dekat miss v mesti ada darah. Pergi hospital doktor kata kalau darah banyak betul baru pergi hospital and dr pun tak tahu kenapa. Semalam keluar darah beku, still tak rasa sakit. Pergi klinik swasta, baby ada lagi and dr bagi ubat kuat rahim. Malam tadi sangat macam nak sengugut. Hari ni darah keluar lebih banyak dari semalam, bukn fresh blood tapi darah berlendir macam period. Sekali sengugut teruk, rasa macam bebetul period. Ada sesiapa tak macam saya? Saya buntu. #firstmom #pleasehelp

2 Balas

pelik nya hospital suruh balik..sy ritu dia scan perut dan scan bawah tgok bleeding..bg MC 2minggu dan bg ubat kuat rahim.. cuba g emergency kat hospital lain..

ni dah mkn ubat kuat kn rahim ke ? ke blom mkn dh bleeding ?

2y ago

Dah start makan dah, tapi tak ada rezeki juga. After 2 day miscarrage