Darah masih keluar selepas 3 bulan?

Saya nak tanya, skrg baby dah hampir 3 bulan. Darah nifas saya dah berhenti sejak baby 60 hari. Tapi harini tiba tiba keluar darah semula. Darah yang lendir bukannya fresh blood. Normal ke? Risaula. Agaknya darah apa ya ni? Masih nifas ke? Atau period? Tapi saya masih fully breastfeed. #pleasehelp

1 Balas

darah nifas maksimum 60 hari. jika berhenti selama 15 hari, darah yg keluar selepas tu ialah haid/period. jika kurang dari 15 hari ialah darah istihadah. masih perlu solat